Στην Ολλανδία βρίσκεται ήδη η Εθνική Ελλάδος, όπου έως τις 29 Μαΐου θα διεξαχθεί μίνι προετοιμασία, ενόψει των κρίσιμων αγώνων του Euro.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με το δεξί στην προκριματική φάση του Euro 2020. Προβλεπόμενη νίκη με το Λιχτενστάιν και… ανάσταση με τη Βοσνία, με σπουδαία ισοπαλία, παρά το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 2-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής και στα δύο παιχνίδια, ο Κώστας Φορτούνης.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, που με το «καλημέρα», έδειξε να έχει αυξημένες αρμοδιότητες και στην Εθνική Ελλάδος. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μια εξέλιξη που φάνηκε ξεκάθαρα από την απόδοση και τις κινήσεις του 26χρονου διεθνούς μέσου, αλλά που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι κάτι τυχαίο. Αλλά μια ξεκάθαρη επιλογή.
Ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμφάνιση και σωστές αποφάσεις στα σημεία που η μπάλα… έκαιγε, επικράτησε της ΑΕΚ με 33-29 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών
Σπουδαία η πρόκριση της Εθνικής ομάδας τένις στο World Group I του Davis Cup, αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι του διημέρου ήταν η παρουσία εκατοντάδων παιδιών στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.
Εφόσον ο Άρης εκμεταλλευθεί το βατό πρόγραμμα που έχει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου μπορεί να «πατήσει» στην 5άδα ή τουλάχιστον να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτήν.