Η μοναξιά στην πόλη είναι μεγάλη, πολλοί τη διασκεδάζουν έχοντας συντροφιά ένα σκυλάκι, το σκυλί ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο την αγάπη του αφεντικού του, άλλοι προτιμούν την αξιοπρέπεια της γάτας. Είμαστε όλοι συνηθισμένοι με τον αχταρμά από παιχνιδάκια σκορπισμένα εδώ κι εκεί, στα πάτωμα σ’ όλο το σπίτι. Γιατί να μη δώσουμε στα αγαπημένα αιλουροειδή τον δικό τους παιχνιδότοπο;
Αυτή την ανάγκη έρχονται να απαντήσουν ο Μάικ Ουίλσον και η Μέγκαν Χάνεμαν από το Μίσιγκαν, ιδρυτές του CatastrophiCreations: Σχεδίασαν αρθρωτά συστήματα, τα οποία τοποθετούνται στον τοίχο, για να ασκούνται τα τετράποδα.
Ο «παιδότοπος» για γάτες μεταφέρεται από το πάτωμα στον τοίχο!
Γεφυρούλες που αιωρούνται, σκάλες, πασαλάκια για ν’ ακονίζουν τα νύχια τους, αιώρες από καραβόπανο, το σύστημα μετατρέπει κάθε κάθετη επιφάνεια σε εσωτερικό παιχνιδότοπο για γατούλες. Επιπλέον, όποως αναφέρει το ΑΠΕ Έντο σύστημα διαθέτει και γλαστρούλες για φυτά προσφιλή στις γάτες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας