Serie A : Απλώνει το… σεντόνι η Ίντερ
Η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη απέναντι στην υποβιβασμένη Κιέβο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη εξασφαλίζοντας και τυπικά την έξοδό της στους ομίλους του Champions League
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Serie A, η Ιντερ εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό της στους ομίλους του Champions League την επόμενη περίοδο.
Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με 2-0 της Κιέβο στο Μιλάνο για την 37η αγωνιστική.
Έτσι έφτασε τους 67 βαθμούς, είναι στην 3η θέση και με την Μίλαν στην 5η με 62, είναι και μαθηματικά στην πρώτη 4άδα.
Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 39’ ο Ματέο Πολιτάνο, ενώ το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον Ιβάν Περισιτς στο 82΄.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Ριγκόνι αποβλήθηκε στο 76’΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442