Χαμός με τις άδειες οδήγησης, χιλιάδες υποψήφιοι περιμένουν
Περί τους 100 χιλιάδες υποψήφιοι δεν μπορούν να δώσουν εξετάσεις
Ο πρόεδρος του σωματείου εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών οδήγησης του νομού Ηρακλείου Αλέξανδρος Μεϊμαράκης μίλησε στον Politica 89.8 και στην εκπομπή της Αντιγόνης Ανδρεάκη για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για την διεξαγωγή εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών.
Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι ο νέος νόμος του Υπουργείου μεταφορών σχετικά με τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών κινείται προς την σωστή κατεύθυνση ωστόσο χρειάζεται ορισμένες τροποποιήσεις για να είναι σύμφωνοι και οι εκπαιδευτές οδήγησης.
- «Βlackout challenge» – Γονείς στη Βρετανία προσφεύγουν κατά του TikTok για τον θάνατο των παιδιών τους
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»


