Πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό η Βουλιαγμένη
Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο και έφτασαν δίκαια στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με κορυφαίο τον Μπάσιτς (4 γκολ)
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν επικράτησε με 8-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Πέμπτη (9/5) το βράδυ και πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες. Έτσι χρειάζεται μία ακόμη για τον μεγάλο στόχο.
Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 19:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Γουδή.
Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με κορυφαίο τον Μπάσιτς (4 γκολ).
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.