Χωρισμός από το πουθενά στην εγχώρια showbiz
Το ζευγάρι χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου
Λίγο μετά τον ξαφνικό χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, άλλο ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης βάζουν τέλος στη σχέση τους.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το znews.gr το ζευγάρι αποφάσισε να τελικά να χωρίσει, καθώς η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, παρά τις αρκετές και σοβαρές προσπάθειες που η εντυπωσιακή ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν για να σώσουν τον γάμο τους.
Η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.
Το φετινό Πάσχα βρήκε τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττατζή χωριστά, καθώς εκείνος βρέθηκε στην Κύπρο με τους συγγενείς του, ενώ η Νικολέττα Καρρά στην Ελούντα της Κρήτης, καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.
ω
Ο ξαφνικός χωρισμός
Για πολλούς η είδηση του χωρισμού τους, προκάλεσε έκπληξη, καθώς το ζευγάρι έκανε συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε συνεντεύξεις της μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι το ζευγάρι θα αποφάσιζε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Η Νικολέττα Καρρά πριν καιρό δήλωνε: «Αν δεν έβρισκα τον σύζυγό µου, δεν θα παντρευόµουν, ποτέ. Είµαστε µαζί επτά χρόνια. Ο Φώτος είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μπορώ να µιλάω για τον άντρα µου ώρες ατελείωτες.»!
Και είχε προσθέσει: «Νιώθω πολύ περισσότερα πράγµατα από τότε, από το πρώτο ραντεβού, πολύ πιο ουσιαστικά. Είµαι πάντα ερωτευµένη µαζί του, κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Ξέρω µετά από τόσα χρόνια ότι είναι ο άνθρωπος που θα αγαπώ πάντα ό,τι και αν συµβεί, είναι η µοναδική οικογένειά µου.»!
Θυμίζουμε πως η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρευτήκαν στην Κύπρο το 2012 και αναμφίβολα η Νικολέττα ήταν μια από τις εντυπωσιακές νύφες.
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο



