Τσιλιανίδης : «Γέλασα με την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ»
Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Κοσμάς Τσιλιανίδης αναφέρθηκε στο πεντακάθαρο γκολ του το οποίο ακύρωσε ο Ευαγγέλου στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως διαιτητικές αποφάσεις στέρησαν την πρόκριση στους Αρκάδες
Ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Τσιλιανίδη στο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης, αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στην απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.
Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τη Μπαρτσελόνα. «Πρώτη» και για τον Κόρι Τζόσεφ με τα «ερυθρόλευκα».
Εύκολη πρόκριση εξασφάλισε ο Κάρλος Αλκαράθ για την ημιτελική φάση του Australian Open, μετά το 3-0 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ. Κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ η επόμενη πρόκληση του Ισπανού.