Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού
Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2019.
Η είδηση του διαζυγίου του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου ξάφνιασε την ελληνική show biz καθώς ελάχιστοι γνώριζαν ότι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια περνούσε κρίση στον γάμο του.
Ο Θοδωρής και η Σίσσυ φέτος έκαναν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2019.
Μαζί με τα παιδιά τους, οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Μαρούσι και σε απογευματινή έξοδο με το φωτογραφικό φακό του fthis.gr να τους ακολουθεί.
Ένα love story που κράτησε 13 χρόνια
Η Σίσσυ και ο Θοδωρής συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004. Μια καλοκαιρινή συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής ήταν η αφορμή για να αναπτυχθεί ένας πολύ μεγάλος έρωτας.
Αμέσως μετά τη συναυλία η Σίσσυ και ο Θοδωρής ακολουθούν κοινούς τους φίλους σε βραδινή έξοδο με το πρώτο φλερτ να μην αργεί να έρθει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻🦰 (@sissychristidou) στις
Μερικά χρόνια αργότερα έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό συναντιούνται ξανά και όπως λέει η ίδια η Σίσσυ εκείνη η φορά ήταν καρμική.
Από τότε μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δύο τους είναι αχώριστοι για αυτό και κανείς δεν περίμενε τους τίτλους τέλους αυτής της σχέσης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻🦰 (@sissychristidou) στις
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻🦰 (@sissychristidou) στις
Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά παντρεύονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Τον Αύγουστου του 2013 ο Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής του ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη




