Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες της Γαλατασαράι πως αξίζει να παραμείνει τη νέα σεζόν στο σύλλογο και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω στη Μαρσέιγ
Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα επιστρέψει ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ.
Τον περασμένο Ιανουάριο, η Γαλατασαράι είχε συμφωνήσει με το γαλλικό σύλλογο για δανεισμό του Έλληνα επιθετικού για 1.5 χρόνο, όμως σύμφωνα με τη «hurriyet», οι Τούρκοι δεν πρόκειται να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν.
Όπως αναφέρεται, τόσο ο 30χρονος όσο και ο έτερος επιθετικός του συλλόγου, Εμπαγέ Ντιανέ,, δεν έπεισαν τους ιθύνοντες της Γαλατά πως αξίζουν να συνεχίζουν και τη νέα περίοδο, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποχωρήσουν στο τέλος της περιόδου.
Όσον αφορά αποκλειστικά τον Μήτρογλου, η συγκομιδή του με ένα γκολ σε επτά εμφανίσεις δεν… ενθουσίασε τους Τούρκους και πλέον ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Γαλλία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.