Σκύρος: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου τελέστηκε χθες στην 135 Σμηναρχία Μάχης (135 ΣΜ), στην αεροπορική βάση της Σκύρου
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στις 12 Απριλίου 2018, όταν συνετρίβη το αεροσκάφος του Mirage 2000-5, σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Σκύρου, τελέστηκε χθες στην 135 Σμηναρχία Μάχης (135 ΣΜ), στην αεροπορική βάση της Σκύρου.
Στην τελετή παρευρέθησαν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, ο διευθυντής του Β’ Κλάδου του ΑΤΑ, ταξίαρχος Γρηγόριος Θεοχαρίδης, αντιπροσωπείες αξιωματικών του Αρχηγείου, της 114 ΠΜ και της 135 ΣΜ, οι διοικητές των μονάδων Ενόπλων Δυνάμεων Φρουράς Σκύρου, εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων και της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ευβοίας και Βοιωτίας, καθώς και τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
- Ισπανία: Οι τελευταίες στιγμές της 25χρονης που πέθανε με ευθανασία έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- Μέση Ανατολή: Χερσαία επίθεση στο Λίβανο ετοιμάζει το Ισραήλ με τον Νετανιάχου να δείχνει ξανά την Χεζμπολάχ
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Κατώτατος μισθός: Υπολείπεται του ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης – Τι δηλώνουν οικονομολόγοι






