Με «σούπερ» δίδυμο και ανατροπή η Ρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού
Οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν αρκετά προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Γκραν Κανάρια που μάχεται για την παραμονή της. Ανησυχία για τον Ρούντι Φερνάντεθ που τραυματίστηκε πλάτη, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Το μυαλό της στον… Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Γκραν Κανάρια με 77-71 (εκτός έδρας) για την 26η αγωνιστική.
Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 35-27, ωστόσο στο δεύτερο απάντησε «ηχηρά» μέσω της επίθεσης της και με επιμέρους 50-36, έφτασε στη νίκη. Στο 20-6 οι Μαδριλένοι, είναι 2οι πίσω από τη Μπαρτσελόνα που έχει 22-4.
Κορυφαίος για τη βασίλισσα ο Καμπάτσο με 18 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Ταβάρες με 9 πόντους και 12 ριμπάουντ, όντας και πάλι «κέρβερος» στη ρακέτα. Φυσικά δεν αγωνίστηκε ο Σέρχιο Γιουλ που μένει να δούμε αν θα προλάβει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια και προς στιγμήν υπήρξε αγωνία στους ανθρώπους της Ρεάλ.
Ο Ισπανός τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μετά από σύγκρουσή του με τον Οριόλ Παουλί και δεν επέστρεψε. Στο βίντεο που ακολουθεί ο 34χρονος γκαρντ φαίνεται να πονά στην πλάτη του, με τον Πάμπλο Λάσο πάντως να δηλώνει πως ο Ρούντι τον καθησύχασε κάνοντας λόγο για απλό χτύπημα.
Να σημειώσουμε πως ο Φερνάντεθ ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο

