
Άδειασαν τα Διαβατά – Έφυγαν και οι τελευταίοι πρόσφυγες
Ηρεμία επικρατεί μετά από τρεις ημέρες εντάσεων έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων
Ηρεμία επικρατεί μετά από τρεις ημέρες εντάσεων έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης καθώς αποχώρησαν και οι τελευταίοι πρόσφυγες που είχαν στρατοπεδεύσει στο σημείο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν με ναυλωμένα λεωφορεία στις δομές, τα ξενοδοχεία ή τα διαμερίσματα όπου φιλοξενούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έφτασαν εκεί εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, ακολουθώντας διαδικτυακές φήμες για άνοιγμα των συνόρων.
Τόσο κατά την ημέρα άφιξής τους όσο και την επομένη ξέσπασαν επεισόδια με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων όταν οι συγκεντρωμένοι αποπειράθηκαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να βγουν στην Εθνική Οδό.
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό

