Υποψήφιος δήμαρχος ο αδερφός πολύ γνωστής ηθοποιού
Ο Πέτρος Λεκάκης κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ως υποψήφιος δήμαρχος και μιλά για την αδερφή του η οποία έγινε γνωστή από πολύ επιτυχημένα σίριαλ στην τηλεόραση
Ποια γνωστή ηθοποιός έχει αδερφό που κατεβαίνει για δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη; Η απάντηση είναι ότι η Μαρία Λεκάκη, γνωστή από πολλές επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση, έχει αδερφό τον Πέτρο Λεκάκη, υποψήφιο δήμαρχο στη συμπρωτεύουσα.
Μιλώντας ο Πέτρος Λεκάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αρένα Fm” ρωτήθηκε και για την αδερφή του και γνωστή ηθοποιό Μαρία Λεκάκη και τι του είπε για την υποψηφιότητά του.
Όπως είπε ο κ. Λεκάκης «η Μαρία με ενθάρρυνε και εξέφρασε την υποστήριξή της. Αλλά ζει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους».
Συμπλήρωσε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να αξιοποιήσει επικοινωνιακά την αδερφή του και πως η ίδια παρά την μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία καταφέρνει να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. Αυτήν την περίοδο η Μαρία Λεκάκη πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις».
- Μακρόν: Η Γαλλία υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρει ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Επανεκκινούν τα δρομολόγια τρένων στον Έβρο – Η ανακοίνωση της Hellenic Train
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο 53χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η Μπεσίκτας σε συζητήσεις με το NBA Europe
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών εργατών – 21 συλλήψεις σε Κρήτη, Αττική και Βοιωτία
- Μέση Ανατολή: Ποια χώρα κήρυξε αργία κάθε… Τετάρτη λόγω έλλειψης καυσίμων




