«Μισός» στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ
Οι Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Σακόρ, Ναμπί και Γιακουμάκης έμειναν εκτός αποστολής – Αναλυτικά η 18άδα του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αρη.
Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη (31/3, 16:00), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Χάιμε Βέρα στο παιχνίδι με τους Κίτρινους δεν θα έχει στη διάθεσή τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και τέθηκε νοκ – άουτ. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Σακόρ, Ναμπί και Γιακουμάκης, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Κουτσιανικούλης, Σάσι και Αργυρόπουλος.
Η 18άδα του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Στρέζο, Μπράουν, Γιαννούλη, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Αργυρόπουλο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Νάστο, Παπαστεριανός, Ντίνα, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλη, Σάσι και Βουό.
Οι Κρητικοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθότι μετά από 25 αγώνες είναι 14οι έχοντας μαζέψει μόλις 22 πόντους και θέλουν πάση θυσία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη.
Δείτε την αποστολή:
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
- Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων
