Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιου Τζάκμαν: Ο Wolverine, το Broadway και ο 007

Χιου Τζάκμαν: Ο Wolverine, το Broadway και ο 007

Ο αυστραλός σταρ που έγινε sex symbol μέσα από τις ταινίες «X-Men» ξεκινά διεθνή περιοδεία τον Μάιο με ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό show.

Αν και δεν είχα καμία απολύτως αμφιβολία ότι ο Χιου Τζάκμαν αρέσει πάρα πολύ στον θηλυκό πληθυσμό, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα αντιληφθεί πλήρως τον βαθμό μέχρις ότου σε μια κουβέντα με τη γυναίκα μου προέκυψε η «Αυστραλία», η ταινία που ο αυστραλός ηθοποιός είχε κάνει το 2008 με τη συμπατριώτισσά του Νικόλ Κίντμαν. Ξαφνικά εκείνη άρχισε να μου περιγράφει με λεπτομέρειες μια μάλλον ασήμαντη σεναριακά σκηνή στην οποία ο Ντρόβερ, ο ήρωας του Τζάκμαν, ρίχνει έναν κουβά κρύο νερό πάνω στο ημίγυμνο σώμα του – βράδυ, στη φύση και έπειτα από σκληρή αγροτική εργασία.

Ενιωσα να ζηλεύω, τόσο περιγραφική ήταν η συμβία μου ενώ μιλούσε για το κρύο νερό και τη σαπουνάδα που υπό από το αποχαυνωμένο βλέμμα της Νικόλ έρρεε στο γραμμωμένο μυώδες σώμα του Τζάκμαν, αφαιρώντας από πάνω του τα απομεινάρια της μέρας, κάνοντάς τον λαμπερό και στιλπνό, σχεδόν έτοιμο για… φάγωμα.

…Και ήταν τόσο παράξενη η σκηνή αυτής της περιγραφής που δεν θέλησα να της χαλάσω την ανάμνηση αναφέροντας από πλευράς μου ότι, διάολε, μιλάμε για την «Αυστραλία»(!), τη χειρότερη ίσως ταινία στη φιλμογραφία του Τζάκμαν, της Κίντμαν αλλά και του σκηνοθέτη και συμπατριώτη τους Μπαζ Λούρμαν […], αναφέρει στο cover story του ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιάννης Ζουμπουλάκης σκιαγραφόντας το πορτραίτο του αυστραλού σταρ  και αναδεικνύοντας ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς του. .

Hθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής και παραγωγός, ο Χιού Τζάκμαν συνδυάζει όλες αυτές τις ιδιότητές του μέσα στο 2019 με την περιοδεία «The Man. The Music. The Show» (Ο άντρας. Η μουσική. Το σόου).

Ενα πλούσιο υπερθέαμα με μουσικοχορευτικά νούμερα από διάφορα μιούζικαλ στα οποία ο διάσημος Wolverine και παρολίγον Τζέιμς Μποντ έχει παίξει, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο θέατρο.

Με ζωντανή ορχήστρα στην σκηνή, ο Τζάκμαν τραγουδά και χορεύει νούμερα από το «The greatest showman», τους «Αθλίους» αλλά και από το «Boy from Oz» που του χάρισε το βραβείο ΤΟΝΥ.

Πολυσχιδής καλλιτέχνης, διάσημος σταρ, κοινωνικά ευαίσθητος και τυφλά ερωτευμένος με την γυναίκα του Ντέμπορα Λι Φέρνες, ο Τζάκμαν είναι ίσως ο πιο αγαπητός Αυστραλός στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024