Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο φετινός κατήφορος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σταματημό. Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από την Μπαρτσελόνα που την άφησαν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ισπανίας, ακολούθησε ο διασυρμός από τον Άγιαξ και ο αποκλεισμός από το Champions League.
Μετά το βαρύ κι ασήκωτο 1-4 από τον Αίαντα, η εφηεμρίδα Marca επέλεξε για το πρωτοσέλιδό της μία φωτογραφία που δείχνει το σκορ στον πίνακα του Μπερναμπέου και τις εξέδρες να αδειάζουν με τίτλο «εδώ κάποτε ήταν μια ομάδα που είχε γράψει ιστορία…».
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.