Θύμα ληστείας έπεσε ο Καρίμ Μπενζεμά την ώρα που αγωνιζόταν στο ισπανικό Clasico.
Σαν να μην έφτανε το βαρύ κι ασήκωτο 0-3 από την Μπαρτσελόνα ο 31χρονος επιθετικός της Ρεάλ διαπίστωσε αργότερα πως εν τη απουσία του είχαν εισβάλει διαρρήκτες στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Μαδρίτης.
Ο Μπενζεμά κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο για να ερευνήσει το περιστατικό.
Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό ή να φύγουν με κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.