Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη της πόλης Άλι Γερλίκαγια.
Το ελικόπτερο κατέπεσε στη συνοικία Τσέκμεκοϊ, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, ενώ στα πλάνα που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται καπνός να υψώνεται πάνω από την περιοχή.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι το ατύχημα πιθανόν οφείλεται σε μηχανική βλάβη.
Το ελικόπτερο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, συνετρίβη την ώρα που πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας