Champions League : ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Τενερίφη – Προμηθέας στους «16»
Ελληνικό εμφύλιο ανέδειξε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Στα δύσκολα με Τενερίφη ο Προμηθέας
Κέφια είχε η κληρωτίδα για την φάση των «16» του Basketball Champions League καθώς έφερε αντιμέτωπους τους δύο Δικεφάλους. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την κάτοχο του τροπαίου ΑΕΚ στις 5-6 Μαρτίου και μια εβδομάδα αργότερα (12-13 Μαρτίου) οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν τους «ασπρόμαυρους» για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Από την άλλη δύσκολο έργο θα έχει ο Προμηθέας ο οποίος κληρώθηκε με την Τενερίφη η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο του ΠΑΟΚ και είναι η νικήτρια της διοργάνωσης την σεζόν 2016-17.
Στις 5-6 Μαρτίου οι πρώτοι αγώνες, 12-13 Μαρτίου οι επαναληπτικοί.
Η ομάδα που θα προκριθεί από τον «εμφύλιο» θα αντιμετωπίσει στους «8» της διοργάνωσης τον νικητή του Μπάμπεργκ-Μπάνβιτ ενώ ο Προμηθέας αν προκριθεί θα παίξει με το νικητή του Νεπτούνας-Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Οι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν 26-27 Μαρτίου και 2-3 Απριλίου.
Νικητής Νεπτούνας-Χάποελ Ιερουσαλήμ εναντίον Νικητή Προμηθέας-Τενερίφη Νικητής Νίζνι-Βενέτσια εναντίον Νικητή Αντβέρπ-Μούρθια Νικητής Ναντέρ-Μπεσίκτας εναντίον Νικητή ΛεΜαν-Βίρτους Μπολόνια Νικητής Μπάμπεργκ-Μπάνβιτ εναντίον Νικητή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Το Final Four θα διεξαχθεί 3-5 Μαΐου σε έδρα που θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.