Η Λαμία και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου προχώρησαν στην τέταρτη μεταγραφή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μετά τους Μπεχαράνο, Πίτι και Τόμας η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου που έμεινε ελεύθερος προ ημερών από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο 24χρονος στόπερ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως μεγάλο ταλέντο της ΑΕΚ, ενώ έχει θητεύσει και στον Ηρακλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο αμυντικό, Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους