Όταν ο μικρός Μοράτα φορούσε φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο νεοαποκτηθείς άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη ροχιμπλάνκα φανέλα που πλέον θα υπηρετεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Ο Αλβάρο Μοράτα αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του τη Μαδρίτη, αλλά αυτή τη φορά ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ τέθηκε στις υπηρεσίες της αγαπημένης του Ατλέτικο, η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του από την Τσέλσι για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, έχοντας μπει ρήτρα αγοράς στα 50 εκατ. ευρώ!
Ο διεθνής άσος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τους Ροχιμπλάνκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος πιτσιρικάς με την ροχιμπλάνκα φανέλα, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Με την ψευδαίσθηση ενός παιδιού…»!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.