Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μάρκου Παγδατή στο Challenger που διεξάγεται στη Ρεν της Γαλλίας. Ο Κύπριος τενίστας τα έδωσε όλα απέναντι στον Αντουάν Χοάνγκ και παρότι κατέκτησε το πρώτο σετ, δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
Ο Γάλλος έκανε την ολική ανατροπή και με 2-1 σετ (2-6, 7-6 [5], 6-4) πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Ο Μάρκος, Νο. 122 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ σε καθοριστικό σημείο πήρε το πρώτο σετ με 6-2.
Το δεύτερο κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Γάλλος αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο ο Παγδατής προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Χοάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα προηγήθηκε 5-4 με μπρέικ. Ο 23χρονος κράτησε το σερβίς του και χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο έφτασε στο 6-4, κατακτώντας τη νίκη με 2-1 μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά.
Για την ιστορία, στον επόμενο γύρο ο Χοάνγκ θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο, Κορεντίν Μουτέ, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Κουεντίν Χάλις.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (22/2) η Super League, με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να θέλουν νίκες για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής και τον Παναθηναϊκό για να προλάβει την τετράδα.