Ραντεβού του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Μπίσεσβαρ
Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει θετικά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του
Ο κύκλος των ανανεώσεων συμβολαίων που λήγουν τους επόμενους μήνες άνοιξε στον ΠΑΟΚ με τη συμφωνία με τον Πασχαλάκη έως το 2022 που γνωστοποίησε ο Γιώργος Σαββίδης.
Σειρά φαίνεται να παίρνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς ο μάνατζέρ του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει ραντεβού με στελέχη του Δικέφαλου για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.
Η πλευρά του Ολλανδού ήθελε ένα νέο τριετές συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ πρότεινε αρχικά 1+1 χρόνο, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή σε κλειστό διετές.
Σε πρώτη φάση υπήρχε διαφορά αλλά και κοινή διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, οπότε θεωρείται ότι μπορούν να ξεπεραστούν οι διαφορές και να κλείσει νέα συμφωνία που θα δένει τον Μπίσεσβαρ στην Τούμπα και για τα επόμενα χρόνια.
- «Οι Μπακς ακούν προσφορές για τον Αντετοκούνμπο – Το πακέτο που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι Γουόριορς»
- Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο στα play offs του Champions League – Όλα τα δεδομένα της κλήρωσης
- Ψάχνει διπλό-ανάσα στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός
- Ξεκάθαρος ο Τσιμίκας: «Απέδειξα ότι αξίζω τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής»
- Φουρνιέ: «Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα»
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
- Λουτσέσκου: «Θαυμάζω την εικόνα των παικτών μου, σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι μετά την τραγωδία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 30.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442