Ξάνθη: Χωρίς Καμαρά και Σιλά με Ατρόμητο
Οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, λόγω καρτών. Οι Λισγάρας και Τζουρίτσκοβιτς συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν στα ματς με Παναιτωλικό και ΟΦΗ αντίστοιχα.
Μετά το χθεσινό ρεπό, η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (20/1, 19:00) με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, με τον Μίλαν Ράσταβατς να εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι. Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκε η ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.
Οι Χρήστος Λισγάρας και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, που στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό (18η) και ΟΦΗ (19η) αντίστοιχα.
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι Καμαρά – Σιλά, που θα απουσιάσουν λόγω καρτών. Την Παρασκευή (19:30), στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
- Πακιστάν: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 80 τραυματίες μετά από έκρηξη σε τζαμί στην Ισλαμαμπάντ
- Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρομάνο από την Ίντερ ο ΟΦΗ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το ΝΑΤΟ και ο βρετανικός νόμος για απόστρατους που εργάζονται στην Κίνα
- Η Betsson Επίσημος Χορηγός του Davis Cup
- WWF: Πώς η προδιαγεγραμμένη καύση βοηθά στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών
- Ποια επιδόματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εφορίας

