Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Άρης για να καλύψει την απουσία του τραυματία Μπρούνο Γκάμα, που πιθανότατα χάνει την υπόλοιπη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα είναι ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, Κόρι Τζόζεφ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day των «ερυθρόλευκων».
Ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Τούμπα προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία. Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρώην προπονητής και νυν β' αντιπρόεδρος του Δικεφάλου.
«Κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί και τα παιδιά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία ο γνωστός οπαδός του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης.