Ξεκίνησε, τελικά, η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Απουσιάζει η Κουντουρά
Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό
Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την προεδρία του αρχηγού του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τορόντο.
Δεν θα παραβρεθούν, αν και δεν είναι βουλευτές, οι Τ. Κουίκ και Μ. Χρυσοβελώνη.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι έξαλλη με τον Καμμένο αλλά και με τον Κ. Κατσίκη. Με τον πρώτο γιατί του έστειλε επιστολή να τα πουν και δεν της απάντησε ποτέ και με τον Κατσίκη για τις δηλώσεις που έκανε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση.
Από την άλλη, οι πληροφορίες λένε ότι ασκούνταν από το πρωί ισχυρές πιέσεις στον Β. Κόκκαλη να είναι στην Κ.Ο. και να στηρίξει τον Πάνο Καμμένο στις αποφάσεις του.
- Καισαριανή: Η Ματωμένη Πρωτομαγιά του 1944 – Η μνήμη από τα ναζιστικά αντίποινα
- ΚΕΦΙΜ: Συνταγματική αναθεώρηση με τη συναίνεση σε ιστορικά χαμηλά – Κατρακυλά ο βαθμός σύγκλισης
- Νεκρός ισοβίτης από πυροβολισμό στις φυλακές Δομοκού – Βαρυποινίτης ο δράστης
- Τραμπ: Καλεί τη Χαμάς να αποστρατιωτικοποιηθεί «πλήρως και άμεσα»
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επενδύει στην Αγγλία – Τα επιχειρηματικά πλάνα του CR7 στο Μάντσεστερ
- O Γκιννής σταματάει τον αθλητισμό – Χάθηκε η ελπίδα της Ελλάδας για μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: 8 νίκες σε 17 παιχνίδια μέσα στο 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442