Πικέ: «Θέλουμε να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε»
Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώνοντας τον και τονίζοντας πως οι παίκτες της ομάδας θέλουν να μείνει στην Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Χετάφε επικρατώντας με 2-1 των Μαδριλένων κι αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες της οδεύοντας για ακόμα ένα πρωτάθλημα.
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη νίκη επί της Χετάφε και υποστήριξε ότι οι μπλαουγκράνα παίκτες θέλουν ο txingurri να παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη σεζόν.
«Είναι δική του απόφαση και πρέπει να τον σεβαστούμε γιατί είναι ο προπονητής μας. Θα θέλαμε να συνεχίσει. Κάνει εκπληκτική δουλειά. Η διαχείριση που επιτυγχάνει με την ηρεμία του, φέρει αποτελέσματα», υποστήριξε ο Πικέ.
- Tσιτσιπάς για Αλκαράθ: «Αυτός είναι ο κόσμος σου και εμείς απλώς ζούμε σε αυτόν»
- MVP Ιανουαρίου στην Ευρωλίγκα ο Βεζένκοφ
- «Κρούση» του Άρη στον Κουαμέ, σύμφωνα με τους Ιταλούς
- Φημολογία για συνεργασία του Φραντσέσκο Τότι με τη Ρόμα
- «Αυτογκόλ» της χρονιάς από την ΑΕΚ – Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζητάει και τα… ρέστα
- Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Λαρεντζάκης
- Το Σάββατο 7/2 η εθελοντική αιμοδοσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ιταλία: Στο Μιλάνο Βανς και Ρούμπιο για την τελετή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442