Οδηγός χτύπησε με το όχημά του παιδάκι και το εγκατέλειψε
Ο εντεκάχρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι.
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 11χρονου αγοριού σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Παπασιοπούλου στη συμβολή με την οδό Ψαρών απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.
Το αγοράκι συμμετείχε σε παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπόλοιπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πώς, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.
«Ακούσαμε ένα γκαπ… »
«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που βρισκόταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δεν σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που κάλεσαν το ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Οπως έλεγαν τα παιδιά, πρόκειται για ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.
Η Τροχαία Λαμίας αναζητά στοιχεία για τον ασυνείδητο οδηγό από κάμερες που υπάρχουν κοντά στο σημείο όπου έγινε η παράσυρση και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ορισμένα πρώτα στοιχεία για το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε το παιδί.
Πηγή: lamiareport
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Η «ανάσταση» του Βαλ Κίλμερ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη
- ΗΠΑ: Έρευνα FBI σε βάρος του πρώην διευθυντή Αντιτρομοκρατίας – Παραιτήθηκε λέγοντας ότι το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή
- Ιράν, Τουρκία, γερμανικές επανορθώσεις στο τραπέζι Γεραπετρίτη και Βάντεφουλ – Τι ειπώθηκε και δεν ανακοινώθηκε
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442