Νέες «ρουκέτες» κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικού Νίκου Κοτζιά εκτόξευσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…» σημείωσε ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter.
Το νέο tweet Καμμένου έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Κοτζιά σχετικά με τον κυβερνητικό εταίρο του πρωθυπουργού. «Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενο tweet, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του κ. Κοτζιά χωρίς όμως να τον κατονομάζει. «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.