
Κλειστό το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου Ημαθίας εξαιτίας κακοκαιρίας
Βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή έντονη χιονοθύελλα και η θερμοκρασία είναι στους -7 βαθμούς Κελσίου και τόνισε ότι ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος
Την αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου – Βερμίου Ημαθίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή, αποφάσισε η διοίκησή του. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου, Κώστας Τζελέπης, “με την κίνηση αυτή, ουσιαστικά αποτρέπουμε τον κόσμο να έρθει στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν θέλουμε να εκθέσουμε τον κόσμο σε κίνδυνο”.
Έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή έντονη χιονοθύελλα και η θερμοκρασία είναι στους -7 βαθμούς Κελσίου και τόνισε ότι ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.
“Έχουμε ήδη και θα συνεχίσουμε να έχουμε τις επόμενες ώρες ένα με δύο πόντους χιονιού ανά ώρα. Το χιόνι είναι σαν πούδρα και τα μηχανήματα δεν μπορούν να κάνουν δουλειά”, είπε και τόνισε ότι το Σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι θα λειτουργεί κανονικά.
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις




