Φιλανθρωπική επίσκεψη του Άρη σε ίδρυμα της Βέροιας
Το ίδρυμα «Πρωτοβουλία για το παιδί» στη Βέροια θα επισκεφτεί το Σάββατο 29/12 αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη
Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Άρης, τις Άγιες μέρες που διανύουμε. Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επισκεφτεί το Σάββατο το ίδρυμα «Πρωτοβουλία για το παιδί» στη Βέροια.
Πρόκειται για σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.
Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ θα μοιράσουν δώρα και χαρά στα παιδιά και θα συνομιλήσουν μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επίσκεψη θα κάνει η ΠΑΕ Άρης και την Πρωτοχρονιά, σε ίδρυμα της περιοχής της Θεσσαλονίκης.
- Πώς η UEFA εκθέτει την ΚΕΔ του Λανουά
- ΠΑΣΟΚ: Το να χρησιμοποιεί ως σημαία του το σύνθημα «νομιμότητα παντού» ο Μητσοτάκης, είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο
- Διάσκεψη του Μονάχου: Ο Μερτς επιβεβαίωσε ότι Γαλλία και Γερμανία συζητούν κοινή πυρηνική αποτροπή
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Νέο κύμα μεταφοράς σαχαριανής σκόνης στην Ελλάδα από το Σάββατο
- Αρχεία Έπσταϊν: Τι αποκαλύπτουν και τι κρύβουν τα μέιλ – Οι χρηματιστές, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες


