Η οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων Αλ Αϊν συγκρούεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22/12) στο Αμπου Ντάμπι στον τελικό της διοργάνωσης και ο Μάρκους Μπεργκ είναι εκ των διεκδικητών του τροπαίου.
Ο σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, παραδέχτηκε ότι οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος εξαντλώντας κάθε πιθανότητα.
«Η Αλ Αΐν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Αποδείξαμε σε όλον τον κόσμο την αξία μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που πετύχαμε και οι εμφανίσεις μας ήταν εντυπωσιακές. Ο τελικός ήταν το όνειρό μας από τη στιγμή που πήραμε τον τίτλο στα ΗΑΕ. Δεν περιμέναμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό. Ξέρουμε ότι ένα ματς με τη Ρεάλ πάντα είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας παραμένει το τρόπαιο. Παίξαμε τρία ματς (με Ουέλινγκτον, Εσπεράνς και Ρίβερ Πλέιτ) κι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει στη φυσική κατάσταση. Αλλά, ας είμαστε θετικοί. Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Όλα, όμως, είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τις πιθανότητές μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.