Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (ήττα 83-86 στο ΟΑΚΑ), αλλά εστιάζουν στην «κλοπή» -όπως επισημαίνουν- 13 δευτερολέπτων δύο λεπτά πριν απο τη λήξη του αγώνα προαναγγέλλοντας μάλιστα και ένσταση.
Το χρονόμετρο από το 2.01 πήγε στο 1.48, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στη γραμματεία για να ελέγξουν τον χρόνο, χωρίς όμως να προχωρούν σε κάποια αλλαγή.
Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν και το βίντεο του αγώνα για να κινηθούν νομικά.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Γουίλιαμς πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 96′ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey με το 2-1 επί της Βαλένθια – Πέρασε και η Σοσιεδάδ με φοβερή ανατροπή στο τέλος κόντρα στην Αλαβές (3-2).