Πολυτιμότερος παίκτης για την 13η αγωνιστική της Euroleague αναδείχτηκε ο σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έσπασε τα... κοντέρ με την εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Ο σέρβος σέντερ των Ερυθρόλευκων ήταν συγκλονιστικός κόντρα στους «μπλαουγκράνα» με τον δείκτη αξιολόγησής του να φτάνει… ουρανό.
Συνολικά, ο Μιλουτίνοφ κατέγραψε στα 27:12 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 18 πόντους (8/9β., 5/8διπ.), 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 8 κερδισμένα φάουλ, στατιστική που του έδωσε 36 βαθμούς στο ranking και τον έχρισε πολυτιμότερο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.