Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλέκος, ο Αλέξης και ο… Ιούδας

Ο Αλέκος, ο Αλέξης και ο… Ιούδας

Ο άνθρωπος που έβαλε τον Αλέξη Τσίπρα στα σαλόνια της Αριστεράς και του άνοιξε τον δρόμο για το Μαξίμου τώρα… το φυσάει και δεν κρυώνει

Aν είναι κάτι που χαρακτηρίζει έντιμο έναν πολιτικό άνδρα είναι όταν παραδέχεται δημόσια τα λάθη του. Με τον Αλέκο Αλαβάνο μπορείς να διαφωνήσεις σε πολλά, όχι όμως να του καταλογίσεις ότι δεν είναι «σπαθί».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο άνθρωπος που έβαλε τον Αλέξη Τσίπρα στα σαλόνια της Αριστεράς και του άνοιξε τον δρόμο για το Μαξίμου τώρα… το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο δρόμος που πήρε ο «μαθητής» του απέχει παρασάγγας από την αριστερή ιδεολογία, με αποτέλεσμα ο Αλαβάνος να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό «έναν πραξικοπηματία πολιτικό», αναφερόμενος ειδικά στο δημοψήφισμα του 2015.

Εκεί που έδωσε τα ρέστα του όμως ο Αλαβάνος ήταν όταν τον ρώτησαν αν μετάνιωσε για τον Τσίπρα. Και απάντησε με αρκετή δόση αυτοκριτικής, πίκρας αλλά και δηκτικού χιούμορ για τον Πρωθυπουργό: «Εκανα μια προσπάθεια να φύγει από το παλιό η Αριστερά, πιστεύοντας ότι ένας νέος άνθρωπος θα συμβάλει. Επεσα εντελώς έξω» είπε, για να προσθέσει: «Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024