Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, η συνάντηση των δύο ανδρών, έγινε στο σαλόνι του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, παρόντων, μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και του πρώην υπουργού, Νίκου Καλτεζιώτη.
Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία επ’ αφορμή της εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο κ.Καραμανλής βρισκόταν στην περιοχή σε ιδιωτική επίσκεψη.
Κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θέτοντας ως απόλυτο στόχο για τη ΝΔ την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των περιφερειακών εκλογών.
Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας