Η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη αλλά κυρίως ο χαρακτήρας που έδειξε ο Άρης στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, έχει αντιστρέψει το κλίμα και έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Η αποστολή του Άρη θα επιτρέψει σήμερα στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο Σάββας Παντελίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του θέλοντας να τους επιβραβεύσει για τη προσπάθεια που κατέβαλαν και προκειμένου να ηρεμήσουν από την ένταση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα