Στη ρουλέτα το νούμερο 4 έχει μαύρο χρώμα, όμως ο Ολυμπιακός έφερε τα πάνω κάτω και πόνταρε όλα στο… «κόκκινο 4». Δεν πήρε όλα τα λεφτά, αλλά έφυγε κερδισμένος από το Μόναχο, πετυχαίνοντας κάτι παραπάνω από μια νίκη. Κι είναι μάλλον η στιγμή για να εξηγήσουμε γιατί τέτοια εμμονή με το «4».
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν