Δώνης, Νταμπίζας αξίζουν να δοκιμαστούν σε μπάτζετ πρωταθλητισμού
Ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν αποδείξει ότι μπορούν να υπηρετήσουν ένα ρομαντικό και δύσκολο πρότζεκτ. Τώρα αξίζουν από τη διοίκηση τα εφόδια για να περάσουν στην επόμενη πίστα.
Ο Νίκος Νταμπίζας έφυγε από τον Παναθηναϊκό έπειτα από διαμάχη με τον Γιάννη Αλαφούζο. Επέστρεψε, όμως, για να ολοκληρώσει ό,τι άφησε μισό στην πρώτη του θητεία.
Το καλοκαίρι του 2013 τα πράγματα ήταν άσχημα στον Παναθηναϊκό, αλλά σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου κατάφεραν να βάλουν το τρένο στις ράγες. Με τη λήξη της περασμένος σεζόν ανέλαβε μία ομάδα σε σχεδόν παρόμοια κατάσταση με το 2013. Μηδέν ψυχολογία, μιζέρια παντού, ρόστερ που δεν ήταν και δεν είναι ακόμα επιπέδου πρωταθλητισμού και φυσικά με μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα