Το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ βάσει της βαθμολογίας είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα από τις άλλες 15. Στα πρώτα 900 (και κάτι) λεπτά ο Δικέφαλος έδειξε μέσα στο γήπεδο πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να κατακτήσει τον τίτλο μετά από 34 χρόνια
Αρχίζουμε από τα βασικά και δεν υπάρχει καλύτερο μέτρο σύγκρισης από το που ήταν ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής. Τότε ο Δικέφαλος σε 10 αγώνες είχε μαζέψει μόλις 15 βαθμούς, όντας πέντε βαθμούς πίσω απο την ΑΕΚ και από τον Ατρόμητο. Φέτος το… έργο είναι πολύ διαφορετικό και η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου από την πρώτη αγωνιστική είναι με το «μαχαίρι στα δόντια», γνωρίζοντας πως έχει ένα πρόγραμμα-βουνό με συνεχόμενα ντέρμπι.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.