Ο «αρχηγός» μπροστά απο μια μεγάλη «διπλή» πρόκληση. Το ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση για το μέλλον του. Τι λένε στην Ιταλία για τον διεθνή μέσο και τι σχέση μπορεί να έχει η επόμενη ημέρα της καριέρας του με τον επόμενο «ατζέντη» του
Λένε πως η ζωή είναι λογική μόνο όταν την κοιτάς… ανάποδα. Γυρίζοντας πίσω. Και η αλήθεια είναι πως για τον Δημήτρη Κουρμπέλη μπορεί μια τέτοια διαδικασία να μην είναι ακριβώς ευχάριστη (αν αναλογιστεί κανείς όσα συμβαίνουν κοντά δύο χρόνια τώρα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό) αλλά αν μη τι άλλο θα γίνει διδακτική. Θα επιβεβαιώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αυτό που πλέον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Πως ο 25άχρονος μοιάζει ξαφνικά «μεγάλο ψάρι σε μικρή γυάλα». Ο πιο «έτοιμος» ποδοσφαιριστής στο πράσινο ρόστερ. Ο «αρχηγός». Εκείνος που θα πατήσει πρώτος στο χορτάρι του Καραϊσκάκη την Κυριακή, θέλοντας να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μια μάχη απο εκείνες που θα αποτελέσουν μια ακόμη απόδειξη για την φετινή δυναμική μιας ομάδας που δεν τη περίμενε κανείς.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Οι πρωταθλητές Θάντερ νίκησαν στο φινάλε τους Σέλτικς σε μια ιστορική βραδιά για το ΝΒΑ κατά την οποία ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ έσπασε το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1963.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μπακς στο Μαϊάμι όπου αστόχησε στο τελευταίο σουτ, αλλά και συνολικά για τη φετινή πορεία της ομάδας του στο NBA.
Ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα πρόκρισης στους «8» του Europa League με τη νίκη επί της Μπέτις, χάρη στην οποία ισοφάρισε και το καλύτερο αήττητο ευρωπαϊκό σερί της ιστορίας του.