Formula 1: Grand Prix και στο Βιετνάμ από το 2020
Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι, κατασκευάζεται η πίστα που θα φιλοξενήσει Grand Prix της Formula 1 για πρώτη φορά το 2020
Τέσσερα ασιατικά Grand Prix θα περιλαμβάνει το καλεντάρι του 2020 στη Formula 1.
Μετά τη Σινγκαπούρη, την Κίνα και την Ιαπωνία θα ενταχθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η νέα πίστα στο Βιετνάμ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια με την κυβέρνηση της χώρας, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε η υπό κατασκευή πίστα απέχει 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας Ανόι.
Να σημειωθεί πως το grand prix στο Βιετνάμ είναι η πρώτη νέα κούρσα, που εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα από πέρσι, που η εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών, «Liberty Media», αγόρασε τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442