Fashion show του top Zuhair Murad, στην Αθήνα…
Τέτοιες προσκλήσεις, τοποθετούν την ελληνική πρωτεύουσα σε περίοπτη θέση, στο διεθνές fashion world
Τα ρούχα του Zuhair Murad, είναι κατασκευασμένα από χειροποίητες, πολύτιμες δαντέλες, μετάξια, ταφτάδες και πανάκριβες πέτρες.

Φορέματα και ταγιέρ, «ιδιαίτερα» κομμάτια Υψηλής Ραπτικής, τα οποία επιλέγουν οι stars του Χόλυγουντ, οι ντίβες της διεθνούς μουσικής σκηνής και οι σύζυγοι των billionaires.

Ο Zuhair Murad και ο Elie Saab, μαζί με το δίδυμο Ralph & Russo, θεωρούνται οι άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν τα ωραιότερα βραδινά ρούχα.

Στα πλαίσια του Athens Xclusive, θα παρουσιαστεί το ερχόμενο Σάββατο, ένα φαντασμαγορικό show, με δημιουργίες Zuhair Murad, αποκλειστικά και μόνο για το Αθηναϊκό κοινό.
Τέτοιες προσκλήσεις, τοποθετούν την ελληνική πρωτεύουσα σε περίοπτη θέση, στο διεθνές fashion world.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442