Εκτός των ημιτελικών του WTA Finals που διεξάγεται στην Σινγκαπούρη, έμειναν και οι τρεις τενίστριες του «top-4» της παγκόσμιας κατάταξης και με την Σιμόνα Χάλεπ να απουσιάζει λόγω τραυματισμού, δεν συνεχίζει πλέον καμία εκπρόσωπος της κορυφαίας τετράδας.
Η Πέτρα Κβίτοβα και η Καρολίνε Βοζνιάκι ήταν οι ηττημένες από το Α’ γκρουπ κι έτσι η Δανέζα πρωταθλήτρια δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Πέρασαν η Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα και η Τσέχα Καρολίνα Πλσίκοβα. Η Αντζελίκ Κέμπερ και η Ναόμι Οσάκα ήταν οι ηττημένες από το Β’ γκρουπ, όπου προκρίθηκαν η Αμερκανίδα Σλόαν Στέφενς και η Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς.
Πλέον οι ημιτελικοί διαμορφώθηκαν ως εξής:
Ελίνα Σβιτόλινα – Κίκι Μπέρτενς
Σλόαν Στέφενς – Καρολίνα Πλίσκοβα






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442