Άγρια συμπλοκή στο Μαρούσι: Του επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου
Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στο Μαρούσι και μάλιστα μέρα μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ένας Αλβανός, επιτέθηκε σε ομοεθνή του με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν έντονο καυγά και ο ένας έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον άλλο, ευτυχώς ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο.
Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».
- Βραζιλία: Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
