Ο Παπέ Αμπού Σισέ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου με την Ντουντελάνζ, την οποία οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης (25/10, 19:55).
«Πραγματικά, όπως είπατε, έκανα καλές εμφανίσεις με την εθνική μου ομάδα, αλλά όλα οφείλονται στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε στο να γίνομαι καλύτερος», είπε αρχικά.
Για την ήττα που προηγήθηκε από τον ΟΦΗ, τόνισε: «Το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής πρέπει να το αφήσουμε πίσω, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να επανέλθουμε στις νίκες».






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442