Οι ενέργειες για την ολοκλήρωση αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων
Έως τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού του Δημοσίου καλούνται να προσδιορίσουν – μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής – τις έγκυρες ηλεκτρονικές εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και να επισημάνουν τις εκθέσεις που δεν είναι έγκυρες σε ηλεκτρονική μορφή με την αντίστοιχη αιτιολογία
Έως τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού του Δημοσίου καλούνται να προσδιορίσουν – μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής – τις έγκυρες ηλεκτρονικές εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και να επισημάνουν τις εκθέσεις που δεν είναι έγκυρες σε ηλεκτρονική μορφή με την αντίστοιχη αιτιολογία.
Με εγκύκλιο που εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ορίζονται οι ενέργειες, στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της – δεύτερης κατά σειρά, μετά από εκείνη του 2016 – αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για την περίοδο του έτους 2017.
Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, ο έλεγχος εγκυρότητας των εκθέσεων αξιολόγησης, που έχουν συμπληρωθεί και υποβληθεί σε ηλεκτρονική μορφή, διενεργείται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής. Υπενθυμίζεται πως ως έγκυρες εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν ολοκληρωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή θεωρούνται αυτές για τις οποίες ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:
Έχουν υποβληθεί από τουλάχιστον έναν αξιολογητή
Δεν είχαν υποβληθεί σε έντυπη μορφή πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής
Δεν προέκυψαν αστοχίες ή λάθη κατά τη συμπλήρωσή τους κι ως εκ τούτου έχουν συμπληρωθεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και όχι σε έντυπη.
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές
- H χρονιά της Σελήνης – Ποιες εξελίξεις περιμένουμε το 2026 στο Διάστημα




