Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.
Ηδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε ανάλογες υποθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης άγρια χτυπημένος και δεμένος ε σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.
Ομως, από την έρευνα που προέκυψε -με βάση και καταθέσεις περιοίκων- φέρεται να αναδείχθηκαν στοιχεία ότι ο 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες κλπ.) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών κι, αφού τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά και τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό.
Μάλιστα, στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας