Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στα κρυφά για Τσίπρα - Καμμένο

Ραντεβού στα κρυφά για Τσίπρα – Καμμένο

Να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, τουλάχιστον έως τον Μάρτιο, αποφάσισαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Τίποτε δε φαίνεται να σταματά την κοινή πορεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως ανανέωσαν το «πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης» που έχουν συνάψει με ένα μυστικό ραντεβού στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του υπουργού Άμυνας όπου ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για το plan B στο «Μακεδονικό» αλλά δεν συμφωνούσε με αυτό.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «Νέων» οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλληλς.

Επίσημη ανακοίνωση για τη συνάντηση δεν υπήρχαν. Στις 3.10 το μεσημέρι, όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει η εφημερίδα, ο υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό ο οποίος έφτασε μέσω της οδού Μουρούζη τρία λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα που ακολούθησε, Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν να να προχωρήσουν μαζί τουλάχιστον έως τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σε περίπτωση βέβαια που βρεθεί η πλειοψηφία των 2/3 στη Βουλή των Σκοπίων.

Συνεχίζουν παρά τις διαφωνίες

Με το χθεσινό μυστικό ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών φάνηκε πως – τουλάχιστον επί του παρόντος – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω την σκληρή κριτική από πολλούς βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου και να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους .

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024