Φωτογραφίες: Automedia

Όπως είναι ήδη γνωστό, η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της Σειράς 7, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει «αδιάφορη» την αντίστοιχη έκδοση δια χειρός Alpina η οποία και εντοπίστηκε να προβάρει τα αναβαθμισμένα της χαρακτηριστικά στο Nurburgring.

Σχεδιαστικά, η νέα B7 δείχνει να διαθέτει μια ακόμα πιο επιβλητική γρίλια ακολουθώντας τις αντίστοιχες αυξητικές τάσεις της BMW, ενώ τα επίσης ανασχεδιασμένα και στενότερα φωτιστικά σώματα την κάνουν να δείχνουν ακόμα μεγαλύτερα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η διαφορετική σχεδίαση των αεροδυναμικών βοηθημάτων στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα όπου ξεχωρίζουν επίσης οι «χορταστικές» διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Κατά τη συνήθη πρακτική της Alpina, το ήδη πολυτελές εσωτερικό της B7 αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω με μια σειρά επιλογών οι οποίες αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης δίνοντας έμφαση φυσικά στα ακριβά υλικά και σε λεπτομέρειες που φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην αθέατη πλευρά της Β7, με δεδομένο ότι πρόκειται για διαδικασία ανανέωσης, κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η B7 να διατηρήσει ανέπαφο τον V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων ο οποίος στην συγκεκριμένη διαμόρφωση αποδίδει τη διόλου ευκαταφρόνητη ισχύ των 600 ίππων, μέγεθος το οποίο δεν θα ήταν «ανεπίκαιρο» ακόμα και στην περίπτωση της Μ7 που η BMW δεν προτίθεται να κατασκευάσει.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι θα μάθουμε σύντομα καθώς η BMW έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ανανεωμένης Σειράς 7 για την έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2019, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί και το βελτιωμένο alter ego της δια χειρός Alpina.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο